03 866 18 19

Krokusstage Kinderen

Print

Not available

Not available

Fantastisch leren karten bij INKART.

VOLZET

Twee volle dagen dolle pret!

Tijdens de krokusvakantie organiseren we twee super plezante stages voor KIDS en JUNIORS. Onze INKART-instructeurs halen dan weer alles uit de kast zodat jouw kind twee zorgeloze dagen kan beleven. Geen carnavalskostuum dit keer maar een echte race overall en helm, perfect op maat, net als de lessen. Die worden individueel aangepast zodat er niemand in de kou blijft staan. Plezier beleven in alle veiligheid.

We gaan heel veel doen.

Een tweedaagse karting stage bij INKART zit boordevol activiteiten. Theoretische lessen over rijden en techniek, ervaring opdoen op het circuit, sporten, quizzen en natuurlijk ook heel veel pret maken, het staat allemaal op het programma tijdens de carnaval vakantie. Daar krijg je natuurlijk honger en dorst van en dus voorzien we een maaltijd, tussendoortje en voldoende drank. Opvang voor en na is vanzelfsprekend geregeld. Inschrijven doe je hier.

Kort en kartig:

Wanneer:
- Maandag 15 en dinsdag 16 februari 2021
- Donderdag 18 en vrijdag 19 februari 2021
Van:
- 09u30 tot 16u00
- Opvang vanaf 09u00 tot 17u00
Voor:
- Juniors : Jonger dan 12, groter dan 1m65 en zwaarder dan 55 kg
- Kids: Ouder dan 6 en groter dan 1m20
Budget:
- € 180 pp all-in voor de twee dagen
- Inclusief maaltijden, tussendoortjes en dranken
Inschrijven:
- Via dit formulier.
- Via 03/8661819 tijdens de kantooruren. Jess of Nikita beantwoorden ook met plezier al je bijkomende vragen. Of stuur een mailtje: info@inkart.be

INKART, YOUR N° 1 RACING EXPERIENCE