03 866 18 19

Karting voor bedrijven

Print

Not available

Not available

Company karting events bij INKART.

Samen actie beleven bij INKART.

Met uw evenement wil u plezier schenken aan uw medewerkers, klanten of leveranciers. Wij zorgen ervoor dat deze belangrijke gebeurtenis een actieve belevenis wordt. De INKART-event managers organiseren alles voor u. We zoeken samen de juiste formule zodat uw event bij INKART maximaal plezier beleven wordt. Een op maat gemaakte karting competitie en nog meer FUN na het karten, dat willen we graag voor u realiseren.

Karting is emotie delen.

Banden gieren en banden worden gesmeed. De INKART-event manager en zijn Track-Marshalls team starten met een aangepaste briefing, zodat uw gasten met vertrouwen en in alle veiligheid race plezier kunnen beleven. Karten op het INKART-circuit, dat is ook een unieke teambuilding. Sensatie beleven aan het stuur van een kart, duimen voor je team en emoties delen na de race, dat nemen uw gasten mee van uw karting event bij INKART. 

Samen karten wordt een top-event!

Sinds 1994 organiseren we ieder jaar meer dan 500 karting evenementen. Dankzij het sensationele INKART-indoor en -outdoor circuit, recente SODI RT8 karts en een perfecte omkadering voor, tijdens en na de race, maken we er keer op keer een succes van.  Snel meer weten? Bel ons op 03/8661819 en we overlopen samen alle mogelijkheden. Direct een offerte vragen? Dat kan via dit formulier.
 

Inkart events, meer dan karten.

Van start tot finish!

De ideale lijn, daar gaan karting piloten naar op zoek. De ideale lijn voor uw event, die gaan wij voor u uittekenen. Parking, shuttle service, check-in en registratie, een passende karting formule, een catering concept op maat, we helpen u om de juiste keuzes te maken. Daarna organiseren we uw event van start tot finish, zodat u zelf maximaal kunt genieten van uw dag bij INKART.  De INKART-event manager en zijn team beloven het u. 

Karting events speciaal voor bedrijven.

Geen twee races zijn identiek, geen enkel karting evenement voor bedrijven is hetzelfde. Groot als in “meer dan 600 gasten?”  Dan organiseert het INKART-event team verschillende activiteiten op en rond ons karting circuit aan de A12 Antwerpen – Brussel, zo komt iedereen tegelijkertijd in actie. Zo is er bijvoorbeeld Karts en Cars, waarbij we de FUN van karting bij INKART combineren met een slipcursus bij JESCO.  Uw focus ligt op durf, uithouding en teamspirit? Dan is een INKART KARTING ENDURANCE zonder twijfel interessant. Laten we snel verder praten en bel ons op 03/8661819.

Naast het circuit.

Sfeervol ingericht, met talrijke referenties naar autosport en Formule 1, is INKART-indoor en -outdoor karting de perfecte locatie voor vergaderingen, kick-off presentaties en productvoorstellingen. Maak u geen zorgen over presentatiemateriaal, wij voorzien alles, zodat voor u en uw 10 tot 300 deelnemers alles vlekkeloos verloopt. Gewoon een lunch of diner? REFUEL FOOD & DRINKS staat voor u klaar.  
 

Company karting organiseren we zo:

  • Samen het INKART-karting event kiezen voor uw bedrijf? We nemen er graag uitgebreid de tijd voor. Bel ons even op 03/8661819

  • U weet perfect waarmee u uw gasten een fantastische karting belevenis gaat bezorgen? Vraag dan meteen een offerte aan voor het karting event van uw keuze via dit formulier.

  • Zelf al even komen proeven van karten? De INKART openingsuren vind je hier.

INKART, YOUR N° 1 RACING EXPERIENCE