03 866 18 19

Karts & Cars

Print

Not available

Not available

4Wheels Event

Het 4-wheels event combineert FUN(Inkart) en SAFETY (Jesco) !

Op het programma staan 3 elkaar aanvullende acties. Door een modulaire aanpak worden grote groepen opgesplist en zijn ze allen gelijktijdig in actie. Volgende acties lopen gelijktijdig en de groepen switchen volgens een vooraf uitgewerkt tijdsschema van actie:

De module SLIPCONTROLE brengt elke deelnemer in contact met de basistechnieken om een slippende wagen te controleren. Meer over Jesco Auto Training School vind je hier.

De module REMCONTROLE omhelst de basisbegrippen van het remmen. De deelnemers maken kennis met de volledige noodstop en met de noodstop met ontwijking..

Tijdens de  KARTING staat FUN centraal. Tijdens een heuse Grand Prix met warm-up, qualifying en race met F1-startgridopstelling wanen de deelnemers zich echte race-piloten. Hier leren ze wat echte stuurmanskunst en kartcontrole is. Het overdekte karting circuit is gelegen annex de Jesco proving grounds. Deze competitie wordt afgesloten met podiumfestiviteiten. Laat maar knallen die champagne.

 Meer over Jesco Auto Training School vind je hier.

Deze acties kunnen worden nog aangevuld met helicoptervlucht, quad rijden, commentary drive, ... Dit programma kan in de voormiddag, namiddag, 's avonds of over een hele dag worden georganiseerd naargelang het aantal genodigden. U kan uw genodigden hierbij ook plezieren met een heerlijk menu, BBQ of buffet.