03 866 18 19

Kartingstages voor volwassenen (+16)

Print

Not available

Not available

Excel on the track, Outrace your competition.

Beter leren karten bij INKART

Nog meer FUN uit je karting sessies halen? Nog hoger in de race results eindigen? Warm je handen en banden dan meteen op en kies één van de twee unieke INKART-training formules.

Formula Fast: Speed-up, Get Skilled

Er schuilt een snelle piloot in jou en de INKART Formule Fast workshop haalt hem er in geen tijd uit. Tijdens deze advanced training leer je samen met maximaal 4 andere deelnemers alles wat je nodig hebt om beter te karten. De theorie wordt afgewisseld met 4 karting sessies, zo kan je je nieuwe skills meteen in burning rubber omzetten. From novice to expert in 90 minutes! 

Formula Race: Race, Chase and Compete

Snel zijn of winnen, met de INKART Formula Race Course maak je het verschil. Jij en maximaal 4 andere deelnemers gaan in deze premium opleiding alles leren om voortaan echt mee te doen voor de prijzen tijdens een kartingwedstrijd. Je krijgt van ons een bomvol pakket aan racetactics, tips en tricks. De theoretische kennis breng je meteen in de praktijk tijdens 4 sessies waarin we echte racesituaties simuleren. Time to lead the heat! 

INKART-training roadbook

Karting Workshop Programma

De INKART-trainingen voor karters van minimum 16 jaar duren 90'. De theoriemodules worden afgewisseld met 4 intensieve karting oefensessies. Op het circuit word je permanent gemonitord en begeleid door de INKART-training coach en na iedere sessie is er een feedback moment voorzien.

In Formula Fast leer je de juiste technieken om perfect te sturen, te accelereren en te remmen. Je komt ook te weten hoe je je gewicht het best verdeelt in een kart om maximaal te kunnen presteren. De ideale lijn? Voortaan kijk je nooit meer naar asfalt zonder die te zien.

In Formula Race worden winnaars geboren. Wat moet je doen en vooral niet doen tijdens de qualifiers? Hoe rijd je niet één keer snel maar zet je ronde na ronde toptijden neer. Hoe val je aan en hoe verdedig je je positie? Net als voor een echte race legt je INKART-training coach je alles uit op het whiteboard in the raceroom. Daarna gaat hij telkens met jullie het circuit op om reële racesituaties te simuleren en te oefenen.

Praktisch

Timing
-  Op afspraak op donderdagavonden
-  Welkom om 20.30
- Track Training Sessions om 21u00, 21u36, 22u12 en 22u48.
Deelnemers:
- We organiseren de training voor min.3 en max. 5 deelnemers.  Reserveer nu je plaats.  Bel 038661819 tijdens de kantooruren.
Budget:
- € 95 per persoon
- Inclusief gebruik van een gehomologeerde helm, raceoverall en het INKART-training certificate aan het einde van de kartinglessen.
Inschrijven:
- Via 03/8661819 tijdens de kantooruren. Jess of Nikita  beantwoorden ook met plezier al je bijkomende vragen. Of stuur een mailtje: info@inkart.be

INKART, YOUR N° 1 RACING EXPERIENCE