03 866 18 19

Meer over karting voor volwassenen

Print

Not available

Not available

Adult kart RACEN bij INKART

Beleef je uit met karten.

Ouder dan 16 jaar? Jouw speeltuin ligt aan de A12 Antwerpen – Boom. Je leeft je uit tijdens onze publieke openingsuren op het INKART-circuit. Alleen of samen met je vrienden, er staat een stevige portie raceplezier op je te wachten. Wanneer je de eerste keer komt karten leggen we je alles haarfijn uit in een uitgebreide briefing. Daarna is het tijd voor een karting adrenaline kick. Net als in de Formule 1 houden we van verantwoord racen. Onze INKART Track-Marshals waken over je safety, zodat jij in alle veiligheid, ultieme karting fun kunt beleven. Leeggereden? Bijtanken kan je in onze REFUEL FOOD & DRINKS.

 

Top karting technologie bij INKART.

INKART wil je een opwindende kart ervaring bezorgen en daarom hebben we gekozen voor topmateriaal, de SODI RT8 kart. Aan boord van deze kart vind je veiligheid, precisie en de power van een hoog performante 270 cc motor. Unieke race sensaties gegarandeerd. Hard in de rem, scherp indraaien en dan weer vol op het gas, dat is 100% karting plezier, dat is racen.

 

Karting sessies boordevol actie.

Het INKART-indoor en -outdoor circuit gaat nooit vervelen. Onze objectieven bij de bouw waren dan ook ambitieus. Een piste boordevol actie creëren waarop spannende races in alle veiligheid kunnen gereden worden. We zijn er fier op. Debutant of semi professional, je zal je vaardigheden maximaal kunnen ontplooien op onze track. Op het rechte stuk ga je voluit tot 60 km/h. In de bochten zoek je de ideale lijn. Zo ga je iedere keer weer sneller, zo word je iedere ronde weer beter. Karten is een uitdaging die ook jij kan aangaan. Reserveer je zitje, bel ons op 03/8661819.

 

Karting, meer dan rondjes draaien.

Het Grand Prix karting gevoel.

Haal alles uit de kast tijdens een INKART-kampioenschap en meet jezelf met de besten. Verover de polepositie tijdens de kwalificatie sessie en baan je daarna een weg naar het podium tijdens de heats. We organiseren regelmatig wedstrijden, dus hou de INKART RACES pagina in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo mis je zeker niets! Alvast beginnen met de voorbereiding? Boek dan je plek op de F1 startgrid van de INKART Racing Nights. Iedere woensdagavond tussen 21u en 22u betwisten we een echte race, inclusief kwalificatie rondes. Hier vind je er alles over. 

 

INKART race en feest activiteiten.

INKART heeft meer dan één formule! Nog even in een kart voor je in het bootje stapt? Samen maken we van jouw vrijgezellen feestje bij INKART een legendarische bachelor party. De mosselen beu op het jaarlijks feestje van de sportclub? Kom dan een keer karten! Speciaal voor jou organiseren we een Race Cup op maat. Ontdek enkele van de mogelijkheden op de Race Cup pagina of bel ons op 03 866 18 19, want er kan nog veel meer! 

 

Rondjes naast het karting circuit.

Plezier maken, dat is wat INKART voor jou wil betekenen. Op de piste rondjes draaien, in onze sfeervolle REFUEL FOOD & DRINKS rondjes geven. Gezellig napraten, een frisse pint, een hapje, een uitgebreide lunch of diner, neem zeker al eens een kijkje op onze REFUEL FOOD & DRINKS pagina.

 

 

Adult karting beleven gaat zo:

  • Reserveren is sterk aanbevolen en kan telefonisch op 03 866 18 19. Reserveer je karting sessie online .

  • De Inkart Prijslijst vind je hier

  • Adults rijden NOOIT tegelijkertijd met kids of juniors op het circuit. INKART geeft absolute prioriteit aan veiligheid en maakt hierop geen enkele uitzondering.

  • De INKART-openingsuren vind je hier.

INKART, YOUR N° 1 RACING EXPERIENCE